Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Kan man komme til kiropraktor og Fysioterapeut her i coronakrisen?

Ja, hvis du fx har meget ondt i ryggen eller er i gang med et vigtigt behandlingsforløb.

Sundhedsstyrelsen har udgivet nye retningslinjer, som beskriver rammerne for alle sundhedsindsatser i Danmark under epidemien - og de gælder fra og med 17 marts 2020.

Beskeden er, at der kun må udføres det, man kalder kritiske funktioner i sundhedsvæsenet.

Kritisk er ikke det samme som akut eller livstruende, men er blandt andet undersøgelse, diagnostik eller behandling, der er nødvendig for i betydelig grad at styrke, opretholde eller forhindre forværring af en persons sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne.

Hos en kiropraktor og Fysioterapeut kan problemer som fx besværende rygsmerter eller bækkenrelaterede smerter være problemer, kiropraktoren og Fysioterapeuten må tilse.

Det kan også være fortsættelse af et igangværende behandlingsforløb, hvor udsættelse vil medføre forværret behandlingsresultat, herunder tab af funktionsevne.

Kiropraktoren og Fysioterapeuten skal vurdere, om den enkelte patients behov for hjælp er kritisk, men skal samtidig vurdere risikoen for smittespredning. Det betyder, at du ikke må gå til kiropraktor, hvis du er sløj, hoster, nyser eller har feber.

Kiropraktorerne og Fysioterapeuterne følger som autoriserede sundhedspersoner alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

DETTE SKAL DU GØRE SOM KIROPRAKTOR eller FFYSIOTERAPEUT PATIENT:

1. Orienter dig på klinikkens hjemmeside eller profiler på sociale medier
2. Ring til klinikken og bliv visiteret til en undersøgelse