Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Boldhold

Styrker både krop og lattermuskler

Boldhold - et hold som styrker både krop og lattermuskler.

 

Træningen består af styrke- og stabilitetsøvelser for hele kroppen. Derudover er der fokus på balance og kropsholdning. Vi tager udgangspunkt i den store træningsbold, men bruger også elastikker og lette vægtstænger samt egen kropsvægt som modstand. 

 

Der er plads til individuelle behov samt forskellige niveauer på dette hold, da vi kan være max 8-9 deltagere. Dette giver også undertegnede alle muligheder for at guide hver enkelt deltager til den korrekte teknik.

 

BALANCE: Træningen forbedrer ikke bare din balance, men har også den fordel, at hjælpe dig til at genskabe harmonien i din krop. Vi laver specifikke øvelser, der styrker de svage muskler og gennem træning med korrekt teknik, nærmest tvinger din krop til at arbejde i naturlig balance.

 

SMIDIGHED: Når du træner med den store træningsbold med korrekt teknik, vil du automatisk blive mere smidig.

 

CORE FITNESS: Der findes ikke nogen bedre måde at træne dine mave- og rygmuskler på. Du kan nemt og hurtigt opbygge et meget stærkt mellemgulv, ved bare få minutters daglig træning på bolden, så hvis du samtidig deltager på boldholdet, vil det være muligt at holde ryggener fra døren.

 

 

Mvh

Boldkyndig fysioterapeut

Morten Truelsen Hansen