Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

GLAD Hofte/knæ

Specifik træning til hofte og knæ eller ryg

GLAD er et specifikt uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer på artrose (slidgigt) i hofte eller knæ.

 

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerter, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation.

 

Patientundervisningen er et vigtigt element, hvor man lærer om artrosens kendetegn, risikofaktorer, symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering og hjælp til selvhjælp.

 

Træningen tilpasses den enkelte og foregår under fysioterapeutisk vejledning i minimum 6 uger to gange om ugen. Træningen består bl.a. af 10 specifikke øvelser, der fortløbende justeres, så man hele tiden får mest muligt ud af sin indsats. Holdtræning anbefales, da dette har vist dobbelt så god effekt som selvtræning, men selvtræning er også en mulighed. Efter endt forløb fortsættes træningen på egen hånd f.eks. i hjemmet eller på opfølgende hold på klinikken.

 

NYHED: Opfølgende GLAD træning på klinikken for alle tidligere deltagere. Hold fast i træningen sammen med andre 1-2 gange om ugen eller efter behov. Der vil være fysioterapeut til stede ca. halvdelen af timen.

Læger kan henvise til GLAD, men du kan også komme uden henvisning.

 

GLAD kan også bruges til at optimere tilstanden inden operation eller som genoptræning efter operation i knæ eller hofte.

 

Læs mere på http://www.glaid.dk