Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Træningstider

Ryg- og nakkehold

God grundtræning af hele kroppen med fokus på lænd og nakke. Vi arbejder med styrke, udholdenhed, balance, koordination og smidighed. Træningen varierer meget fra gang til gang.

Plads til individuelle hensyn og ønsker.

 

Mandag kl. 9.30-10.30

 

Torsdag kl. 9.00 -10.00

 

 

Blid og skånsom træning 

 

Holdet fordig, hvor der tages særligt hensyn p.g.a smerter, knogleskørhed, gigt eller sygdomsforløb (f.eks kræft). Hele kroppen arbejdes igennem hver gnag på hensynstagende vis.

 

Torsdag 11.00 -12.00

 

 

Ryg- og nakkehold, mild udgave

Holdet for dig der har en del skavanker at slås med, hvor tempoet ikke må være alt for højt. Vi kommer omkring hele kroppen hver gang, så du føler dig godt arbejdet igennem når timen er slut. Holdet er også for dig med knogleskørhed, gigtlidelser og lign.

 

Mandag kl. 10.30-11.30

 

 

Fyraftens rygtræning - (på Aabenraa Friskole)

Træning af hele kroppen med særlig fokus på ryg og nakke lige efter arbejdstid. Træningen er for alle der gerne vil arbejde sig ud af rygproblemerne. Vi træner intensivt i en time med stor afveksling i programmet fra gang til gang. Du kommer ikke til at kede dig. Plads til individuelle hensyn og til dig uanset om du arbejder på kontor, som håndværker, i industrien, i sundhedsbranchen osv.

 

Onsdag kl. 17.00-18.00

 

 

 

Løbende optag på alle hold

 

Undervisning ved fysioterapeut Tina Ohlsen, der har 30 års erfaring i holdtræning. Man deltager så mange gange man har lyst og der betales kun for de gange, hvor man deltager.