Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Efterfødselsyoga

Hvad er efterfødselsyoga?

 

Efterfødselsyoga med Tatjana Novitska er stille og rolig yoga form for dig og din baby. Mens du styrker kroppen på yogamåtten kan baby ligge ved siden af, sove eller være med til øvelserne.

 

En graviditet og en fødsel kan fysiologisk være en hård omgang for kroppen, også selvom du oplevede begge perioder som uproblematiske og fødslen gik fint. Under graviditet, er dine lige mavemuskler skubbet ud til siden, for at give plads til din baby. Den øgede vægt, ligger et naturligt ekstra pres på bækkenbund, samt på din ben og fødder.

 

Til efterfødselsyoga sætter vi fokus på genopbygningen af bækkenbunden og på at styrke mave og mavemuskler, så de kan finde hinanden igen. Bækkenbunden og mavemusklerne er blandt andet er med til at holde din core på plads og skabe stabilitet, så du har styrke til at løfte baby optimalt.

 

Vi afspænder nakke og skuldre og kommer ind i en langsom åndedrættets rytme. Vi finder nemme åndedrætsøvelser, som også kan hjælpe for at skabe kontakt til din core og bækkenbund.

 

Til efterfødselsyoga i Aabenraa Sundhedsklinik er der altid plads til grin, til snak og til spørgsmål. Som nybagt mor er omvæltningerne og følelserne mange, og derfor er der også rum og overskud til, at du kommer som du er i dag, træt, trist, udmattet eller bare lykkelig.

 

 

Hver time afsluttes med en god og energigivende afslapning (Shavasana), hvor der er plads til at ligge med din baby, med lyset slukket og god musik.

 

Vi bruger også Nepals syngeskål til afslapning og afspænding af kroppen, healende vibrationer kommer ind i din krop, du kan ikke gøre andet end at slappe af 😊

 

 

Baby kan komme med, og kan være med til nogle øvelser. 

 

Hvem kan deltage? Du kan begynde ca. 2 uger efter fødslen og deltage indtil baby kan kravle.