Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Yoga for gravide

Yoga under graviditeten er en fantastisk rejse ind til dig selv og din lille baby i maven.

Alle med en baby i maven kan få stor glæde ved at deltage på yogaholdet!

 


Gravidyoga kan dyrkes af alle gravide i alle trimestrer. Uanset om du er ny eller erfaren yogaudøver kan du være med og nyde gravidyoga. Det er ikke farligt at dyrke yoga, når man er gravid. Det er tværtimod være rigtig godt for kroppen og baby.


Jo mere kontakt du kan nå at opbygge til din baby og din krop i løbet af graviditeten, jo mere kan du forberede dig på din fødsel, og jo bedre forudsætning har du for at få det maksimale ud af de yogateknikker og åndedrætsøvelser, som du lærer i undervisningen.


Yoga er en fantastisk form for bevægelse når du er gravid. Yoga vil kunne afhjælpe dig med typiske problemer som ondt i lænden, bækkenløsning, væske i kroppen. Samtidig opbygger du styrke både fysisk og mentalt, så du har det godt igennem graviditeten og bliver klar til fødslen.


Yoga under graviditeten er en fantastisk rejse ind til dig selv og din lille baby i maven.Ved at lave yoga kan du skabe et mentalt og fysisk rum til alle de store forandringer der sker med dig.  Din vejrtrækning er helt centralt og igennem yoga og åndedrætsøvelser lærer du enkle teknikker som kan hjælpe krop og sind til at finde mere ro.

 


Igennem styrkende og hensynstagende yogastillinger mærker du hvad der fungere bedst for dig og hvordan du passer på dig selv og din lille i maven.