Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Yin yoga og meditation

 

 

Yin yoga og meditation med Tatjana Novitska

 

Yin yoga er en rolig yogaform, hvor det handler om at strække kroppen og hvor du kommer helt ned i gear. I yin yoga er der fokus på at mærke efter og lytte til sin krop, skabe ro i krop og sind og balance i dit nervesystem.

 

De enkelte yogastillinger og yogastræk holdes i 3-5 minutter ad gangen, så du har tid til at komme dybt ind i stillingerne. Her er det vigtigste at slappe af og give slip, i samspil med din vejrtrækning. Ofte er stillingerne kombineret med åndedrætsøvelser og meditation.

 

Meditation give mulighed for og lære os til at blive i nuet. Fokus her er på den indre verden. Vi kommer til at lave kropscanning, visualisering og fuld afslapning i shavasana.

 

 

Hvad er yin yoga godt for?

 

Har du brug for en omgang yoga, hvor krop og sind bliver afslappet, hvor man finder ro og løsnet op for spændinger og ubehag? Ja, så er yin yoga med Tatjana noget for dig.

 

Yin yoga kan også være godt at dyrke, hvis du i forvejen dyrker hård fitness træning eller andre mere aktive yogaformer, fordi fokus her er på afspænding og stræk.

 

Yogaformen kan hjælpe på lidelser som stress, angst og depression og er generelt god til at skabe ro og balance og hjælpe dig med at slappe af. Af den grund er yin yoga også god inden sengetid.

 

 

Hvem kan deltage?

Alle, der har brug for afslapning og genopladning.