Facebook   |   Cookies   |   Presse   |   Links
Kontakt os 74 62 29 52
Er du i tvivl om hvilken af vores specialister der er helt rigtig for dig?

Kontakt os for vejledning
Ring 74 62 29 52

Kiropraktor Inge-Lise

Mit mål er at forbedre mine patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og derved begrænse skadens omfang.

Det er min mission, at være en innovativ og inspirerende behandler med vægt på professionalisme, ekspertise og kvalitet. Jeg ønsker, at hjælpe mennesker, som lægger vægt på, at kunne opretholde et aktivt og udfordrende erhvervs-, fritids- og familieliv.

Som kiropraktor, arbejder Inge-Lise med behandling af smerter i muskler, led og skelet. Inge-Lise er specialiseret i hvordan smerter behandles og i funktionsforstyrrelser i bevægelsesapparatet. Patienten gennemgår en grundig undersøgelse hvor Inge-Lise stiller en diagnose, behandler og forebygger problemerne.

 

Alle aldersgrupper er velkomne. Inge-Lise er også uddannet til at tage babyer og børn i behandling.

 

Kiropraktoren søger at genskabe den naturlige funktion i kroppens led og muskler. Herved oplever patienten en forbedret funktion, både i dagligdagen ved arbejde og fritidsaktiviteter.

Funktionsforbedringen medfører færre smerter, og ofte føler patienten øget livskvalitet.

Patienter og kiropraktorer har i årevis erfaret, at andre dele af kroppen også kan få det bedre efter kiropraktisk behandling af rygsøjlen og andre led.

Inge-Lise er specialist i manipulationsbehandling, i at frigøre led med ét specifikt tryk, og holder sig naturligvis opdateret indenfor sit fag og deltager flere gange årligt på efteruddannelseskurser.

 

  • Inge-Lise er autoriseret af Sundhedsstyrelsen.